Diensten

01

HaARDEN, KACHELS EN KANALEN

Wij installeren jouw haard met uiterste precisie en zorgvuldigheid. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis leveren wij gegarandeerd het beste resultaat. Hierbij kunnen we maatwerk leveren of plaatsen in een klant en klare oplossing.

02

badkamers

Bij het installeren van een badkamer komt veel kijken. Eerst zal de oude badkamer verwijderd moeten worden, voordat je kunt beginnen aan de nieuwe badkamer. Wij kunnen voorzien in alle vernieuwingen. Van stucwerk, muren plaatsen tot elektra aanleggen.

03

keukens

Mooie keuken gezien en ben jij op zoek naar iemand die kan helpen bij de inbouw hiervan? Bouwgroep Randstad kan jou hier zeker bij helpen. Ook bij het ontwerpen van een maatwerk keuken, verwijderen van de oude keuken en het afvoeren van het puin schieten wij jou graag te hulp.

 

04

Beton boren en zagen

Wij boren op vakkundige wijze en op de millimeter nauwkeurig in beton en andere harde materialen. Ook beschikken wij over de juiste expertise om nauwkeurig verticaal, diagonaal en horizontaal beton te kunnen zagen.

05

sloopwerk 

Wij voeren verschillende sloopwerkzaamheden uit. Denk aan het slopen van muren, complete badkamers of het verwijderen van vloeren en behang. Niet is ons te gek en al het puin wordt ook door ons afgevoerd. Zo ontzorgen wij jou van begin tot eind.

06

EN VEEL MEER….

Bouwgroep Randstad kan nog veel meer. Ben je op zoek naar betrouwbare vakmannen? Dan kunnen wij je zeker helpen bij de uitvoer van jouw gewenste klus. Benieuwd wat wij nog meer kunnen? Vul dan onderaan het formulier in, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat of nemen we contact met je op voor meer informatie.